Hva skjer a?

God morgen alle sammen!

For en natt det har vært her i huset. Den ble hele 3 timer lang!

Det er noen ganger slik at man bare må ta natten til hjelp for å få unna ting slik som jeg gjorde i natt. Det er ganske koselig også og stå der på kjøkkenet og smake seg frem til et perfekt resultat.

Jeg koser meg!

TA STEGET!

Som dere vet har jeg vært i permisjon i det siste og jeg har vurdert frem og tilbake om jeg skulle ut i jobb igjen eller begynne å jobbe for meg selv.

Det har vært en lang prosess og jeg har bestemt meg for å være min egen sjef!

Spennende, skremmende og utrolig nervepirrende når man faktisk vet at på slutten av måneden så finnes det ingen fastlønn-utbetalig eller foreldrepenger fra NAV men man får kun inn de pengene man selv har jobbet knallhardt for.

Våkenetter JA, disse kan ikke sammenlignes med baby-våkenettene. Det er 10 x verre. Hva skjer om man rett og slett ikke får nok penger inn en måned?

Vel, jeg tenker det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort!

FORANDRING

Dette betyr også at bloggen forandres i ukene/månedene fremover. Nå er det ingen hobby mer og det må penger inn i kassa!

Det betyr at det vil komme mer reklame her på bloggen enn det som er normalt men jeg lover dere at det ikke skal bli en blogg fylt med reklamebannere og annen unødvendig dritt.

Innlegg som skrives hvor produkter anbefales vil fremdeles kun bli skrevet om jeg kan stå 100% bak produktene.

Jeg, en venninne og min mann har gått kritisk gjennom bloggen og laget oss en «to do» liste og jeg lover at det skal bli lettere å finne frem enn det er i dag.

Er det noe du savner på bloggen? Legg igjen en kommentar i feltet nedenfor.

OPPSKRIFTER

Det jobbes iherdig med oppskriftene og ila neste uke skal alle innlegg hvor det finnes en oppskrift ligge pent og pyntlig samlet under fanen oppskrifter. Nå virker ikke alle linkene men slik ser det ut per i dag :)

VISITTKORT

Mitt nye visittkort er også i boks. Har du tips til hvor jeg kan legge inn en bestilling på 500-1000 visittkort?

Ble ikke helt fornøyd med de jeg bestilte sist.

Slik ser det ut :)

TRAVLE TIDER

Det er travelt for de aller fleste for tiden også i perlesukkervillaen. Jeg jobber med noen spennende ting og går rundt og flirer inni meg fordi jeg gleder meg sånn til dette :) Jeg håper å kunne fortelle dere mer om dette til helgen.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg aldri hadde kunne gjort alt dette om det ikke var for leserne mine. DEG, ja du som sitter og leser dette. Hver gang du trykker ‘liker’ eller deler siden min med dine venner får jeg litt ekstra trafikk som gjør at bloggen klatrer opp på listene. Dessverre så er det slik at det er antall unike besøk som faktisk gjør at en blogger tjener penger på sin blogging.

Heldig er jeg som har så mange faste lesere som er innom hver dag. Jeg ser dere alle sammen. Google analytics er et supert verktøy og selv om du kanskje ikke engasjerer deg og legger igjen kommentarer så er ditt besøk her viktig for meg på mange måter.

Så derfor vil jeg si takk til dere som kommer hit igjen…og igjen…og igjen…. <3

MANUELA

De aller fleste kjenner sikkert søte Manuela? Jeg er også en stor fan av henne og lærer hver eneste dag noe nytt fra den damen. Jeg håper hennes bøker kommer i posten her i dag og jeg lover å skrive om begge bøkene :)

Mandag skal jeg treffe henne og det skal bli kjempekoselig :)

VINNER AV FORKLE

Vinneren av dette søte forkle fra Jessie Steele ble kommentar nummer 7. Tonje – Konditor :)

Send meg din adress i posten så skal du få dette tilsendt :)

Jeg vil avslutte med å sende en hilsen til alle som har støttet meg den siste tiden. I går…nei  inatt da jeg lagde disse rosene så tenkte jeg på hvor heldig jeg er som har så mange positive mennesker rundt meg:

Jentene på Storo- fyrverkeri av damer! Mine venner her på Sørumsand som stiller opp uansett hva jeg spør om, Småtrollgjengen som får ta del i mine innerste tanker om livet og alle andre som gjør min hverdag positiv!

Surround you only with people that will lift you higher!

Roser er røde,

Fioler er blå

Du er knallgod

og jeg er likeså!

Mer om marsipanrosene og hvilken kake de skal på senere …….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 • Informasjon
 • Lagt inn 11:42 22. november 2012

30 svar til Hva skjer a?

 1. Lunamon sier:

  Vil bare ønske deg masse lykke til. Dette klarer du!
  Blir spennende å se hva du gjør ut av bloggen etterhvert,
  reklame gjør ikke noe, det må til for å få det il å gå rundt.

  Ha en strålandes dag i pissregnet ;o)

 2. Rebecca sier:

  Hei. Jeg har vært innom bloggen din titt og ofte i løpet av den siste tiden, og jeg syntes du har en helt fantastisk blogg! Den er fin, ryddig og oversiktlig. Jeg savner egentlig ikke noe, bare ikke ødelegg den med masse reklame ;) Har også link til deg fra min blogg, og om jeg låner en oppskrift av deg så linker jeg til den, håper dette er ok og hjelper litt på trafikken her inne!
  Ellers så virker deg som om du starter på en kjempe spennende vei i livet ditt. Ønsker deg masse lykke til, og når du møter tunge tider så får du ta en titt på bloggen din og alle de positive kommentarene du får :)

  • Anne Brith sier:

   Jeg ble helt rørt av innlegget ditt Rebecca <3 Tusen takk for fine ord. Jeg skal virkelig ta til meg rådet ditt og tenke på det når motgangen svir som verst :) God klem!

 3. Anette sier:

  Jeg har absolutt troen på deg og ditt «nye arbeidsliv». Stå på!

  • Anne Brith sier:

   Tusen takk Anette :) Jeg håper jo at dette skal gå veien men man vet jo aldri :) Varme klemmer fra regntunge Sørumsand.

 4. Linda sier:

  Stå på! Ingenting er som å være sin egen sjef! Har vært min egen sjef i 4 år, og elsker det. La ingenting være uprøvd, våger man intet, vinner man intet……

  • Anne Brith sier:

   Linda: Så utrolig bra! Hvordan gikk ting for deg? Var det vanskelig i starten?

   • Linda sier:

    Jeg er fotograf og driver eget studio. Startet opp med 3 små barn på 2,3 og 5 år så det var travelt, men veldig kjekt! Nå har jeg drevet i 4 år, og har nylig «ansatt» min mann, da det er for mye å gjøre for 1 person.. Vil man noe nok, så får en det til! Nå håper jeg på litt mer fritid, så jeg kan få bakt litt mer… :-)

 5. Det er så gøy og tøft at du satser! Gleder meg fortsatt til å se mer av hva du lager og lære mere! ;o)

  • Anne Brith sier:

   Og det er så gøy at du stikker innom bloggen min….sender deg masse varme og gode klemmer og håper jeg treffer deg snart igjen :)

 6. AnneMüller sier:

  Så kjekt! Lykke til! Jeg savner en søkemulighet for allergikere jeg, men det er nok ikke så lett å få til på en blogg

 7. lena.mageroy@sfjbb.net sier:

  Masse lykke til, så spennede! Enig i at det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort!

 8. Maria sier:

  Hei! Kjempeflott blogg må jeg bare si! Vil i grunnen bare anbefale Optimalprint til å bestille visitkort fra. Kjempe kvalitet og rask levering! :)

  Håper at det går bra med bloggen videre .

 9. Gratulerer med en flott avgjørelse! Og lykke til.

  Jeg skal i alle fall titte ofte innom! :)

  Ha en flott bakedag!

  Ingvild

 10. Kjære Anne Brith.
  Vil så gjerne ønske deg kjempemasse lykke til og ønsker det beste for deg og din nye utfordring. Jeg har veldig stor tro på deg og det tror jeg mange med meg også gjør:-) Du har en flott blogg som ofte er inspirasjon til mione egne prosjekt ( og jeg bruker å linke til denne bloggen ) Og selv om jeg ikke har møtt deg, så føler jeg du er en yndig og vakkert menneske. Stå på, dette vil gå bra, klem. <3

 11. Kjersti sier:

  Signerer Marias anbefaling av Optimalprint. De har faktisk også et kortdesign som matcher utseende på siden din her, mener jeg å huske.

 12. Irene sier:

  Gratulerer med valget!
  Optimalprint er min favoritt, så anbefaler dem på visittkort, jeg også.
  Jeg har ikke fulgt godt nok med til å vite helt hvordan du skal få inntekter, men det går sikkert bra uansett – bare du ikke gjør for mye investeringer i begynnelsen.
  Har drevet eget firma siden 1995. Du må trives med usikre inntekter, og for min del fungerer det helt fint :-)

 13. Elin sier:

  Jeg elsker diktet på slutten av innlegget ditt! Det er herlig med kvinner som er gode på det dem gjør, og som ikke er redd for å si det!!!! Jeg gleder meg på dine vegne!

 14. Hilde M sier:

  Du er superflink vennen! dette klarer du kjempebra :) Jeg er veldig stolt av deg, og gleder meg til å se hva som skjer fremover.

  Gla i deg!
  Hilde

 15. Christine sier:

  Lykke til!

 16. Bente sier:

  Masse lykke til og Gratulerer med å ha kommet frem til et valg. Jeg har troen på at du kan klare dette. Bein i nesa har du, tør å si ifra og KAN virkelig å trylle frem vakre kaker og andre søte saker.Klem

 17. Anette sier:

  Åh, så utrolig spennende!! Du er supertøff og jeg ønsker deg all mulig hell og lykke. Jeg syns bloggen din er helt nydelig; lekker, positiv og personlig som om du har laget bloggen kun for meg. Jeg har egentlig sterkt fremtreden bakeangst, men blir mer og mer inspirert av å titte innom hos deg og en dag skal jeg ta steget og lage en av oppskriftene du har presentert.

  Stor klem fra Anette :)

 18. kristine sier:

  Elsk!!! Endelig tar du skrittet :-D så gøy! Du er modig!
  Masse lykke til! Gleder meg til å følge talentet ditt videre!!

  Kristine

 19. Kine sier:

  Så gøy! Det er vel manges drøm, å kunne gi opp vanlig jobb til fordel for kaker og baking, sukk… Håper du lykkes :) Kanskje det er mulig å bestille bryllupskake en gang i fremtiden..? :)

 20. Kristina sier:

  Jeg trodde faktisk at du hadde bloggen som fulltidsjobb allerede, jeg, for den er så proff :) Du kommer til å gjøre det kjempebra. Skjønner at det er nervepirrende, men kjør på! Lykke til :)

 21. Hva annet kan man si enn: Gratulerer!! :D
  Tøft valg? ja det tror jeg på men for en glede og for et utbytte du har av baking Anne-Brith! :)
  Jeg ønsker deg bare en masse lykke til :)

  Syor klem fra Solveig :)

 22. Tonje Almnes sier:

  Gratulerer med valget ditt! Skjønner godt at det er svært spennende tider, men som du sier så er det bedre å sitte å angre på noe man gjorde enn ikke gjorde, og uansett, skulle det gå riktig til helv… noe jeg OVERHODET ikke har tro på at det gjør, så vil du likevel være så full av erfaringer og minner at det likevel vil være et godt valg!

  Man vokser i medgang og man vokser kanskje enda mer i motgang. Jeg ser med spenning frem til forandringer på bloggen og ønsker deg riktig lykke til, jeg er sikker på at dette kommer til å gå så det suser!!!

 23. This page really has all the info I wanted about this subject and
  didn’t know who to ask.

  My web blog pro basketball training

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>