Kakekurs

Pin it

Jeg husker veldig godt min aller første kake. Den var hvit som denne med rosa pynt. Den var faktisk også pyntet med rosa roser og jeg hadde skrevet mamma på den. Min aller første kake laget jeg altså til morsdagen 2008.

Mine første uker på kjøkkenet er også noe jeg sent glemmer. Jeg var ivrig og oste av bakeglede. Entusiasmen over å ha funnet en hobby jeg virkelig kunne bruke min kreativitet og skapeglede i var enorm.

Det tok flere år før jeg selv kom meg på et kakekurs. Noe av det viktigste jeg lærte var at uansett hvor flink man er så er det viktig å videreutvikle seg selv. Hos Peggy Porschen sto jeg ved siden av konditorer og hjemmeværende husmødre. Jeg fikk se at Peggy i et og samme kurs klarte å vise alle hvordan man lager perfekte søtsaker.

Slik vil jeg også ha mine fremtidige kurs tenkte jeg. Det må være rom for de som har drevet med dette i flere år men samtidig være mulig for en person som aldri har pyntet en eneste kake å følge mine kurs.

Slik har jeg altså lagt det opp. På et kurs hos meg trenger du ikke noen erfaring og er du viderekommende så skal du få bryne deg på ting du ennå ikke kan ;)

Søndag 2 oktober er det minikakekurs i Oslo. Vi starter kl. 14.00 og holder på til 18-19. Kurset koster kr. 990.- I løpet av kurset lærer du hvordan du bygger opp en stabil kakebunn, kjevle ut sukkerpasta, trekke en kake, farge sukkerpasta i ønsket farge, lage flotte store roser, pynte kaken og helt til slutt lærer du litt om sprøyteteknikker på bånd.

Vi skal lage kaken som vist på bildet men du vil selv kunne velge fargekombinasjoner og fargen på bånd.

I 4-5 hektiske timer vil du få smake på alle råvarene til @villaperlesukker og ha mulighet til å kjøpe disse.

Kake stiller @villaperlesukker med, samt eske så det eneste du trenger å tenke på er å finne veien frem til lokalet og ta med godt humør.

Romantic rose fra kurs @villaperlesukker

Det finnes ingen snarveier til en flott kake men når du vet hvilke råvarer som passer sammen og hvilket utstyr som er enkelt å bruke så sparer du masse tid.

Etter kurset får du kaken med deg hjem i en kakeeske. Kaken kan fryses eller du kan ta den med på jobb å glede dine kollegaer dagen etter kurset :)

Her er noe av tilbakemeldingenefra kursdeltagerene på minikakekurset som ble gitt i vår:

” Veldig bra at du tar deg tid til å svare på alle spørsmål underveis”

” Kremen var så utrolig god!”

” Nå er jeg kjempegira og kan ikke vente til jeg kommer meg hjem og kan begynne å bake!”

” Det vi har lært i dag hadde jeg aldri klart å lese meg til på internett eller i bøker. Det å stå ved siden av deg og se hva du gjør er den beste læringen”

” Kaken ble for høy og passer ikke inn i kakeesken” ( Lover å ha med høyere esker neste gang!)

” Så utrolig bra at vi pynter en ekte spiselig kake og ikke en dummykake! “

” Utrolig bra at du tar deg så god tid”

En kake som ser bra ut og smaker godt!

Har du lyst til å bli med på kurs?

Send meg en mail på post@villaperlesukker.no nå og meld deg på :)

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre!

Pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  • Kurs
  • Lagt inn 19:54 14. september 2011

21 svar til Kakekurs

  1. Katrine sier:

    Dette hørtes interessant ut! Hvor i Oslo er det det ligger? Får jeg lov til å spørre hva det er i kaken? Er det krem? :)

    Skal tenke litt på dette.. Hvor mange er det som kan melde seg på?

    • Anne Brith sier:

      Hei Katrine:) Det er på St Hans Haugen. Det er en sjokoladekrem i kaken. Bruker ekte Belgisk sjokolade i mine smørkremer som gjør at smaken blir skikkelig god.

      Det er plass til 10 på kurset. Håper å se deg på kurs :)

  2. Life_Tone sier:

    Får jeg spørre når og hvor mye d koster? :)

  3. Ine sier:

    FOR en nydelig rose!! Bare så det er sagt;-) Ha en god dag, Anne Brith!
    Klem

  4. Annette sier:

    Hei! Så spennende kurs da:) Har du planer om kurs andre steder?

    Klem Annette i Bergen.

  5. […] Les mer om påmelding her –> […]

  6. Hilde Chichkov sier:

    Hei. Kjempefin side du har, kanskje du kunne kunne ha kurs i nord-norge?:-)

  7. Hilde Chichkov sier:

    Hei.
    jeg bor utenfor Tromsø, det hadde vært så morsomt å få til et kurs :-)

  8. Kri sier:

    Har prøvd sukkerpastaen (oppskriften altså ) din og den ble skitgod!! Den bør kjevles tynt ikke sant? Er jo veldig søtt, men på Annas sjokoladekake så var den utrolig god. Det ble nok til å trekke 2 kaker av den oppskriften. Prøv alle sammen, veldig godt. Og så pent med kritthvitt isteden for beige svett marsipan.
    Super side dette!!!

  9. Charls sier:

    Dette ser utrolig bra ut. Rosen liker jeg veldig godt. Har aldri tidligere sett en rose laget på denne måten der bladene faller i fra. Vakkert.

  10. Mari sier:

    Hei, har du noen kurs i Oslo i nærmeste fremtid? Cupcake eller minikake? Super blogg. Er innom daglig og får masse inspirasjon. Og masse gratulerer med den lille i magen.

  11. Christina sier:

    Hva lages paa kurset 23.okt? Kaken som er avbildet eller?

  12. kirsten sier:

    Vil du ha noe kurs i nærmeste fremtid?

  13. Stin berg sier:

    Kommer du til å holde flere kurs utpå nyåret? :)

  14. Mehvish sier:

    Hei, er det aldersgrense på dette kurset? Jeg har en liten søster, som jeg vil spandere på :)

  15. Mari sier:

    Hei, skal du ha noen kurs i juni? :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>