Sukkerpasta

Jeg bruker som regel sukkerpasta når jeg trekker mine kaker.

Hvorfor?

Fordi jeg som oftest lager sjokoladekaker og det blir rett og slett ikke så godt å trekke en sjokoladekake med marsipan.

Sukkerpasta blir ofte også kalt fondant men konditorer kaller noe helt annet fondant så derfor er det lettere å kalle denne typen overtrekk for sukkerpasta.

Her er oppskriften:

 • 4 ss vann
 • 4 plater gelatin
 • 195 g glukose (du kan også bruke lys eller hvit sirup)
 • 30g flott matfett
 • 1000 g melis
 • 2 ss vaniljesukker eller annen smakaroma
Legg gelatinplatene i bløt i vannet i 5 minutter eller til de er bløte.
Det er lettest å klippe dem i 4 før du legger de oppi.
Varm dette på vannbad og hell glukosen eller sirupen oppi.
Til slutt tar du fettet oppi.

Sikt melisen oppi kjøkkenmaskinen.

Miks på medium hastighet til det har blitt en tykk deig.

Ta sukkerpastaen ut og kna den litt. Del opp i stykker og rull det godt inn i plastfolie.
Legg det til oppbevaring i et kjøkkenskap eller kjøleskap.

HUSK: om du skal farge dette så gjør det med en gang. Fargen tas letter opp rett etter man er ferdige med å mikse. Sjansen er stor for at du må bruke mye mer farge om du venter med å farge dette.

Fantastisk, flott å jobbe med og kjevles lett ut. Deilig på smak.

PS. Jeg kjevler ALLTID ut sukkerpasta med hvetemel. Om det ikke er noen som har glutenallergi da ;)

Lykke til.

Vennlig hilsen Anne Brith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 • Overtrekk
 • Lagt inn 17:59 28. oktober 2010

86 svar til Sukkerpasta

 1. Anonymous sier:

  Takk for masse fine oppskrifter :) Jeg skal til å laage halloweenfest for mine små barn, og trenger da masse inspirasjon. Tenkte jeg skulle lage skumle muffins, orange marsipankake, sånne marsm. hekser;) og rød popkorn.. trenger vel kanskje noe mer.. Har du noe forslag? Eller er det noen sider som du kan anbefale:)? Ja, og jeg er vandt med å bruke mmf,men tenkte jeg skulle prøve meg på flytendes fondant..hvor får jeg så kjøpt den svenske sirupen(?) ? Skal den varmes noe opp den dagen amn skal bruke den? Så den oppskriften du hadde lagt ut, men på bildet så ser den så fast ut? tenkte kannskje den skulle være helt flytendes?Ups, ble en del spørsmål dette;) takker for svar;)

 2. Gro sier:

  Denne skal prøves Anne Brith :-) Har jo glukose i lange baner jeg nå ;-)Enig med deg at marsipan ikke er så godt på sjokoladekake så det blir spennende å prøve sukkerpasta. Er jo viktig at det smaker godt også :-)

 3. Villa Perlesukker sier:

  Har tilpasset oppskriften så sjekk det opp dere.Gro: utrolig koselig å treffe deg håper vi sees snart igjen :)Klem

 4. Anonymous sier:

  Hei kan jeg spør hvor mye tar du for en bursdags kake, for ei jente på 6 år :):):):)

 5. Anonymous sier:

  Hei igjen jeg glemte å si at jeg trenger kaken om 2 uker til 40 personer og helst ikke skjolade kake. og lille jenta mi heter Emilie:):):) vi ønsker oss en flott spesial kake noe som ingen andre hadde for:)))))))))))Mvh Shiva

 6. Anonymous sier:

  Kan ikke du svare:):):):):)Shiva:):):):)

 7. Nettbakeren sier:

  Hei Perlesukker:)Denne oppskriften var veldig bra. Jeg lagde den med lys(gul/vanlig sirup)og tenkte ..å shit…den blir gul, men så tilsatte jeg noen dråper med hvit icing color…og vips kritt hvit masse.Men så lagde jeg også en uten hvit icing(fargevæske) og den ble ikke gul..he he, bare elte den godt så er den nesten helt hvit.Denne ble veldig smidig, god på smak og lett å kjevle. Kna den godt før du kjevler den:)Dette er min favoritt oppskrift nå…

 8. Anonymous sier:

  En kjempefin blogg, faktisk den eneste jeg gidder å følge. Jeg trodde ikke jeg var spsesielt interessert i baking, men er det nå. Jeg gleder meg til å begynne selv:-) Men hvor lenge holder sukkerpasta seg etter at de er laget? Er det noe som er kjekt å ha liggende, eller bør man ikke lage det før man skal bruke det?

 9. Anonymous sier:

  Hvilket matfett er det du mener ?

 10. Villa Perlesukker sier:

  Hei Anonym: det er flott matfett som skal brukes :)

 11. Jeanette Johansen sier:

  Hei! Jeg er HELT nybegynner, men blir jo veldig inspirert her. Så mitt første spørsmål er, hvor kjøper man glukose???Holder det med å mixe det med en mixmaster eller må jeg kjøpe meg en kjøkkenmaskin??

 12. Villa Perlesukker sier:

  Glukose kan kjøpes på bakeshop.no :)Lykke til med bakingen :)Miksmaster burde gå helt fint men en kjøkkenmaskin er jo mye bedre da så du burde kanskje vurdere om du baker nok til å kjøpe en slik :)

 13. Oda og Kine sier:

  Bruker man bare konditorfarge for å få den i forskjellige farger?

 14. cecilie sier:

  hvor lenge kan du lagre sukkerpastaèn i kjøleskap/skap?

 15. javed sier:

  hvor man kan finne flott matfett?

 16. Anne Brith sier:

  Flott matfett finnes i de fleste dagligvarebutikker :) Lykke til :)

 17. Nina sier:

  Hei :)
  Jeg har ikke glykose, så bruker lys sirup. Er det 195 gram sirup også?

 18. Kine sier:

  Hei, hvor lenge skal massen gå i kjøkkenmaskinen, og hvilken Kenwood-stav er best av K, deig og visp? Har kjørt min lenge nå men det bare blir små isoporkuler. Det skal sies at jeg måtte avbryte seansen igår og la det våte stivne og varmes opp igjen idag, er det det som har ødelagt den?

 19. lene hansen sier:

  Hei

  hvordan kan du lage svart og rød Sukkerpasta.

  Jeg vil lage kakke med egyptisk flagg og trenger rød og svart farge til dem gjærne gul også er det mulig for deg å gi meg tips takk.

  mvh. lene

 20. siri sier:

  hei. jeg prøvde meg på denne sukkerpastaen, men da jeg skulle lage den ble den helt misslykket. den ble ikke elastisk i det hele tatt og da jeg prøvde å kjevle den ut, sprakk den bare. hva har jeg gjort feil?

 21. Anne sier:

  Hei!

  Jeg har vanligvis hatt et bra resultat med denne sukkerpastaen, men i går slet jeg fælt. Fulgte opskriften som jeg pleier, men bytter altid ut glukosen med lys sirup som er kjøpt i Sverige. I går ble den så forferdelig kompakt og tørr. Den lå i kjøleskap i ett døgn før jeg tok den opp et døgn før jeg skulle bruke den. Den var godt innpakket i flere lag plast.
  Hva kan ha gått feil? Hva pleier du å gjøre for å få deigen smidig og lett å kjevle ut?
  Så prøvde jeg å lage en svart deig. Jeg prøvde med pulver farge, pastafarge og gelefarge, men alt måtte kastes. Hva kan man gjøre?

 22. Nina sier:

  Hei. Jeg har ikke vekt for tiden, så jeg bruker målet på litermål. Men skal jeg måle opp melisen som mel eller sukker?

  • Anne Brith sier:

   Nina, jeg tok et helt vanlig litermål og målte opp 500 g melis. Det ble akkurat 7 dl.
   Jeg har ikke slike mål til mel og melis….Du trenger da 14 dl melis.

 23. Anne sier:

  Hadde satt veldig pris på svar på spørsmålene mine Anne B. Se rett over Nina sitt spørsmål. Takk skal du ha

  • Anne Brith sier:

   Hei Anne,

   Du jeg har hatt samme erfaringer som deg i forrige uke. Farge denne sukkerpastaen med rød og sort farge er virkelig vanskelig. Jeg jobber derfor nå med mulighetene å få en god, naturlig på smak og elastisk ferdig farget sukkerpasta på markedet.
   Jeg har prøvd med lys sirup men det fungerer ikke for meg. Nå kan du prøve å fordoble ss med vann. Det har gitt meg bedre resultat.

   MEN til store kaker så er ikke dette et overtrekk man bør farge i for mørk farge. Da blir resultatet rett og slett ikke bra nok. Om du stiller like høye krav som meg og det høres det ut som du gjør. Håper dette ga deg en litt bedre pekepinn på hva du kan gjøre bedre. Lykke til Anne :)

 24. Heidi sier:

  jeg kunne ikke bake i helgen, siden jeg ikke ha glukose. men da mandagen endelig kom, og jeg dro til byen for å kjøpe det, så var det jo vanlig druesukker. det har jeg jo flere kg av liggende. skulle googla glukose på lørdagen og fant ut at det er druesukker.

 25. simran sier:

  hei!
  jeg lurte på hvor er det man får kjøpt flott matfett???
  kan du værsåsnill å svare fort det haster veldig :D

 26. simran sier:

  fant svaret på det første jeg spurte lenger oppe på bloggen ;)
  heter det bare matfett?
  så jeg kan bare gå inn på ica maxi og spørre om dem har flott matfett?

  • Ann-Iren sier:

   Det heter «Flott matfett» – de har det i stort sett alle dagligvarebutikker. Ligger ofte der hvor margaring og smør er :)

 27. Ann-Iren sier:

  Bruker dere flytende glukose? Jeg har kjøpt flytende glukose på apoteket, men har enda ikke fått laget sukkerpasta. Regner med det blir annen konsistens på massen alt ettersom man bruker flytende eller pulver?!

 28. Hanne sier:

  Hei!
  For en fantastisk blogg! Jeg har lest i flere dager nå!
  Her i huset skal det straks feires fotballbursdag og jeg har tatt mål av meg å prøve å lage en fotballkake. Jeg lurer på hvor lenge en kake kan stå pyntet med sukkerpasta. Må den pyntes samme dag som den skal spises (vises frem..) eller kan jeg pynte den dagen før eller to dager før..

 29. Tina sier:

  Hei!

  Tusen takk for en superinspirerende blogg! :)

  Går det an å bruke glukosePULVER til å lage sukkerpasta, eller skal jeg bare la være å prøve? Vil det da være samme mengde man skal tilsette, mon tro? Jeg har også lys sirup i bakhånd, sånn i tilfelle.

 30. Tone Beate Dahlen sier:

  fantastisk blogg og ikke minst inspirerende…lite spørsmål. kan du evn lage opp figurer osv og fryse dem blir de like fine

 31. Cathrine sier:

  Hei!

  Tusen takk for mange gode ideer! Jeg har i dag for første gang prøvd meg på sukkerpasta, og det gikk lekende lett, egentlig! Vi har en jente som fylte 10 år i dag, så det ble en langpanne sjokoladekake med fiolett trekk :)
  Jeg opplevde at da jeg prøvde å kjevle sukkerpasta’en ut, satt den fast i kjøkkenbenken.. Så da fikk jeg en lur ide! Kjevle den ut på bakepapir :) Jeg hadde bare noen dråper med vann under papiret slik at det ikke sklei fram og tilbake! Og det var enkelt og greit å få den over på kaken. Og man føler seg litt som en «bakemester».

  Jeg måtte prøve meg på dette i dag, for vi skal ha konfirmasjon neste søndag, og jeg skal lage kakene selv. Kjenner at jeg gleder meg allerede :)

  Igjen TUSEN TAKK for en flott blogg, jeg sluker den med øynene!

 32. Camilla sier:

  Hei.
  Hvor lenge kan sukkerpasta oppbevares i kjøkkenskap eller kjøleskap?
  Kan man bruke delfiafett i stedet for mat ferr?
  :)

  • Anne Brith sier:

   Jeg har ikke brukt Delfiafett. Tror det fettet er litt annerledes i konsistens uten å vite dette med sikkerhet. DOG må jeg si at Delfiafett er jo mye bedre på smak. Prøv det gjerne og gi meg tilbakemelding :) Sukkerpasta kan oppbevares i minst 6 mnd i kjøleskap eller kjøkkenskap :)

   • Camilla sier:

    Jeg har nå da prøvd med delfiafett og det gikk veldig bra, massen ble god og fin. Gikk også veldig bra å farge pastaen.
    Så bra at man kan lagre den i så lang tid :)

 33. Åse R.C. sier:

  I dag prøvde jeg meg på sukkerpasta for første gang.Fulgte oppskriften til punkt og prikke,men det ble bare en masse av bitte små isoporkuler uansett hvor lenge den gikk i kjøkkenmaskinen(brukte først K stav og deretter eltekrok).Tok litt mer flytende glukose og matfett i, men det hjalp ikke. Jeg ville ikke kaste dette for glukose er jo svindyrt( kr 160 for 1dl og en trenger jo 1,25 dl etter oppskriften).Dermed var det jo inngredienser for kr 350 i bollen min :-(.Jeg tok a lle isoporkulene mine,en neve av gangen og knadde ut, god trim for armene.Hva kan ha gått galt? Prøver med sirup neste gang. Det blir jo myyyye billigere.

  • Anne Brith sier:

   Hei Åse, For det første hvor i alle dager kjøper du glukose til den prisen? Og så neste spørsmål hvor mye vann hadde du i?

   • Åse R.C. sier:

    Jeg kjøpte på apoteket. Jeg hadde 4 ss vann.

    • Anne Brith sier:

     Oj det var mektig dyrt. Neste gang anbefaler jeg deg å sjekke bakeshop.no :) Men jeg skjønner ikke at du fikk det så kornete. Jeg bruker noen ganger å ha i litt ekstra vann…ca 4 ss ekstra men det skulle ikke utgjøre sååå mye.

     Har du kastet alt nå?

     • Åse R.C. sier:

      Nei,jeg tok som sagt alle isoporkulene og knadde dem sammen med håndmakt.Litt av en jobb,men fikk en masse som hang sammen. Skal prøve å kjevle ut i morgen.Skjønner det heller ikke,for til sammen hadde jeg da 200 ml glukose og 60 g matfett.Jeg ser at Kine i et tidligere innlegg også hadde samme opplevelsen med isoporkuler.Hvor mye koster glukose på bakeshop da?Takk for at du har tatt deg tid til å svare. Ønsker deg og familien en god pinsehelg :-).

     • Anne Brith sier:

      Ett kilo glukose skal ikke koste mer enn 200 kr mener jeg. Men jeg må sjekke prisene jeg kjøper som regel stort inn :) God Pinse til deg og takk for tilbakemeldinger…jeg skal se om jeg ikke får redigert dette innlegget slik at det blir riktig :)

 34. Åse R.C. sier:

  Hei igjen. Nå har jeg prøvd å kjevle ut pastaen men den bare smuldret opp,så nå bar det rake veien i søpla med den. Jeg har bestemt meg for å lage hvit smørkrem,farge den i rosa på Mathildes kake og lyseblått på Marius sin kake.Da tar jeg sjansen på å legge fotoarket i sukkerpapir over og at det går bra :-).

 35. Livi sier:

  Hei! Jeg har også begynt å bruke sukkerpastaen i stedet for marshmallowsfondant. Mye lettere å jobbe med. Jeg har hatt smørkrem under, men går det an å ha andre ting under? Og hva gjør du fro å få kaker med lagvis fyll til å bli så flotte? Hvordan er det best å gjøre når man skal lage en høy figur (ca 30 cm) og pynte med sukkerpasta?

 36. […] Sukkerpasta fra @villaperlesukker eller lage selv […]

 37. Linn sier:

  Ka som e forskjell på sukkerpasta å fondant sånn egentli? E sukkerpasta litt lettere å jobbe med kanskje? *Håpe* hehe.. E vældi gla i sien dine, dæm har gitt mæ MASSe inspirasjon! :) Så no blir det laging og testing av sukkerpasta ihvertfall! :)

  • Anne Brith sier:

   Linn: Sukkerpasta er en masse som er lik marsipan som man brer over en kake ved å kjevle det tynt. Flytende fondant er en glasur som er rennende som man dypper kaker og slikt i :)

 38. minnie333 sier:

  Sukkerpasta og marshmellowsfondant, er det stor forskjell? Forsøkte å lage mmf for første gang i dag. Fy for noe klineri!!! Men fikk det til etterhvert. Ble godt, men syntes den var vanskelig å skjevle ut. Kanskje jeg skulle hatt i litt mer matfett?

 39. nybegynner sier:

  hei. jeg har noen spørsmål=)
  skal lage sukkerpasta for første gang så lurer jeg på
  * blir sukkerpasta hard/stivner den?
  (så en plass på internett hvor de hadde laget en sko i sukkerpasta, og under bilde av den sto det Skoene er laget i sukkerpasta som blir helt hard)
  * når man skal farge pastaen, nårtid skal man ha fargene i?

 40. Lisbeth sier:

  Hei! Jeg har nå prøvd oppskriften, men jeg ville doble den kom jeg har to bursdager her. Men det gikk kun 1000g melis i. Jeg doblet derfor alt utenom melis, og den ble perfekt. Jeg vet ikke om pastaen ble dobbel så stor, men uansett så ble det perfekt her :) Ser at noen over her sliter med smuldrete pasta, kan det være fordi det er brukt for mye melis?

 41. […] Pynt er smørkrem og sukkerpasta og sjokoladekaniner Oppskrift på sukkerpasta fant jeg hos Villa Perlesukker sammen med al inspirasjon! Tidligere […]

 42. Anette sier:

  Hei! Jeg har brukt sukkerpasta på noen kaker, ikke akkurat denne oppskriften men jeg opplever at støv og små hår fra klær/hender fort fester seg i kake (nå mener jeg hår som naturlig er i lufta) og da ser den nesten møkkete ut da jeg skal servere den.. :( Har du noen tips ang dette ? :)
  – Anette

 43. Siv sier:

  Hei. Jeg harså lyst til å lage sukker paste men finner ikke delfia- eller flott matfett her jeg bor i Sveits. Er det mulig å bruke vanlig fett eller noe annet? Hjelp, må lage kaken i morgen.

 44. Siv sier:

  Jeg betalte 12kr for et halvt kilo i Sveits?!?

 45. Lena sier:

  Hei!

  Jeg lurer på en ting angående å fryse kaker med sukkerpasta, går dette greit eller? Mener å ha lest en plass at de vil få merker på sukkerpastaen når de tines igjen eller noe? Skal lage en kake til en barnedåp, men er nødt til å lage kaken en uke i forveien minst, så er nødt til å fryse den ned slik at den skal holde seg. Håper på svar! :)

 46. LINDA SLETNER sier:

  Hei!

  Jeg skal lage en kake til sønnen min sin 5 års dag. Han vil absolutt ha en dragekake… Hehe. Hvordan den skal se ut har jeg funnet ut. Menskal det være sjokoladekake eller sånn spongecake? Hva skal jeg ha som fyll hvis det blir sjokoladekake? Ellermhva slags fyll hvis det er spongecake? Hadde lyst til å ha sjokoladepasta som lokk..Tidligere har jeg laget sjokoladekake med sjokoladesmørkrem..men synes det ikke smakerså godt. Den så bare fin ut. Noen råd?? :-)

  Hilsen Linda

 47. Maita sier:

  Hei! Jeg har akkurat prøvd oppskriften din på sukkermasse.
  Selv om jeg tilsatte mindre melis enn jeg skulle, ble massen veldig hard.
  Når jeg skulle kjevle den ut var det akkurat som den ville smuldre opp…
  Hva kan jeg ha gjort feil?

  Det gikk bra, etter mye om og men, er snart klar for et nytt forsøk :)

  Ellers takk for mange gode tips og oppskrifter!
  Mva. Marita

  • Anne Brith sier:

   Prøv å ha litt mer vann i neste gang… den skal ikke være hard. Du kan også ha litt og litt melis i slik at du ser an konsistensen. Når den tykner så stopper du bare :)

 48. anette sier:

  hei hei :)
  Du, nå har jeg prøvd å lage sukkerpaste med lys sirup. den smeltet i hendene mine og var generelt umulig å jobbe med.. så tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage på glukose, men så lurer jeg på, er det snakk om druesukkerpulver?
  eller tar jeg kjempefeil?

 49. Kari sier:

  Har lagd sukkerpasta etter din oppskrift for annen gang nå, begge ganger med lys sirup og det funker bare så utrolig bra. Men å farge den i div farger var noe søl uten like….brukte pastafarger. Men svart er grå samme hvor mye jeg brukte. Hvordan pleier du og farge pastaen din? Sånn litt steg for steg….

 50. Gun sier:

  Jeg prøvde for første gang sukkerpasta i går, og den ble bra, den! Brukte lys sirup. Den ble relativt tørr/ fast, men den trengte bare å knas litt så ble den veldig bra :) Men kaka så helt miserabel ut, hahahaha! Så må nok øve litt, ja ;) Likevel : godt ble det!

 51. unni cecilie tørset sier:

  Hei,tusen takk for en kjempefin nettside som jeg bruker ofte.Lurer på hvor mye sukkerpasta (gram) det blir av en posjon sukkerpasta ut i fra din oppskrift.Å lurer på om det er vanskelig å farge den brun.

 52. Anette sier:

  Jeg hadde samme problem med at den smuldret og var umulig å kjevle ut.. Spesielt etter å ha lagret den i kjøleskapet. Løsningen min var å ha den litt i mikroen. Da ble den jo superenkel å kjevle. Bare pass på å ikke ha den for lenge :)

 53. Hei, endelig har jeg våget å lage sukkerpasta. brukte maissirup og 2 ekstra ss vann. Super enkelt og veldig god pasta. Takk for at du deler oppskrift med trinn for trinn bilder.

  Ha en fin dag.

 54. Vilde :-) sier:

  Hei!

  Hvor lenge holder sukkerpastaen seg hvis du tar plast rundt?

  Fin blogg:-)

 55. Tine sier:

  Off, blir kjempe lei meg. Jeg får ikke til denne sukkerpastaen. Den bare sprekker når jeg prøver å lage lokk til kaken. Når jeg endelig fikk på et eller annet ble hele kaken klumpete selvom jeg brukte smoother. Skjønner ikke hva jeg kan gjøre. Har prøvd å tilsette vann, men da blir den bare klissete! Er det best å bruker sukkerpastaen med engang du har laget den? Trodde den skulle stå et døgnstid for å feste seg? Hjelp!

 56. Susanne sier:

  Hei,
  Jeg har trukket flere kaker i sukkerpasta, og marsipan. Men hver gang, sliter jeg med at det blir mye klin nederst på kanten av kaken. Klin, som i det jeg har brukt for å dekke kaken før jeg la på trekket, blir dratt nedover sammen med trekket. Hva kan jeg gjøre for å unngå dette? Er det slik at jeg bruker for mye krem på kaken, eller er den ikke kald nok?
  Setter stor pris på om du har tid til å svare på dette :-)

 57. Elena sier:

  Hei! Har nettopp laget min første sukkerpasta-deig! Og har «klusjet» litt med oppskrifta tror jeg.. så jeg innbiller meg den er litt for tørr. Hva kan jeg gjøre for å få den litt bløtere? Kan den reddes? (den er ferdig farget)

  :)

 58. Ann-Jorid sier:

  Ser at mange har problemer med at sukerpastaen blir for tørr, så da regner jeg med at i alle fall en del av dere har gjort den samme feilen som jeg gjorde de første gangene jeg laget den. Følger man oppskriften til punkt og prikke og er veldig nøye med målene skal den bli perfekt hver gang. Det jeg gjorde feil var at når jeg skulle ta i 4 ss vann, så tok jeg en spiseskje fra skuffen og brukte den til å måle opp med. Problemet er at 1 ss er 15 ml, så nå når jeg kjøpte meg ordentlig kjøkkenvekt som jeg kan stille inn på de målene jeg ønsker å veie, så viste det seg at den spiseskjeen jeg har i skuffen kun var 7 ml, så da blir det jo alt for lite veske i sukkerpastaen. Kanskje det kan være problemet til noen av dere også. Dvs at dere i alle fall må doble vannmengden :-)

 59. kathrine sier:

  Hei!
  Jeg lurte på hvordan det er å bruke denne oppå brownie dekket med et tynt lag bringebærmouse, og hvor mye trengs for å dekke en 24cm stor form?

 60. Sissel sier:

  Denne sukkerpastaen var fantastisk god å jobbe med :) Takk for oppskriften.

 61. It’s great that you are getting ideas from this article as well
  as from our discussion made here.

 62. Why viewers still make use of to read news papers when in
  this technological world the whole thing is existing on
  net?

 63. Andrea sier:

  Hei!
  Jeg skal lage en konfirmasjonskake og den må jeg lage 3 dager før konfirmasjonen. Tanken for kaken jeg har nå er å ha smørkremroser rundt sidene på kaken og et sukkerpastalokk på toppen med detaljer. Tror du den vil holde seg fin fram til konfirmasjonen når frostingkanten og sukkerpastaen er i kontakt?

 64. Jurate sier:

  Hei,
  Jeg har et spørsmål, det står ingenting om CMC i denne oppskrifta, kanskje du dar det glemt å skrive eller du bruker ikke i denne opskrifta?

 65. Silje sier:

  Hei, lagde nettopp denne og da med 4 ss (15ml) og den ble nok litt for klissete. Har til og med blandet med 500g mer melis en hva det står i oppskriften. Har farget den og lagt den i kjøleskapet. Så lurer på hvordan det er å blande i mer melis for å få den fastere senere? Tror du det vil gå selvom den er farget, eller vil den bli ujevn i fargen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>